Autor Téma: Zase volnoběžka  (Přečteno 576481 krát)

findejs1310

• Host
Re:Zase volnoběžka
« Odpověď #180 kdy: Únor 08, 2015, 06:01:06 odpoledne »
Jarousi
Ne "snad posle" ale urcite posle.
V utery se vracim z Warszavy tak ve stredu nejpozdeji ve ctvrtek to frciii do kotehulek.
A ne ze to zaspiniis  ;D  ;D  ;D
Jura

Offline Jarda

• Grafoman
  • "JEDU TAK ABYCH SE VŽDY VRÁTIL NA START"
« Odpověď #181 kdy: Únor 08, 2015, 06:29:55 odpoledne »
Juro,
já Ti dám kotěhůlky >:( >:( >:(!!!!!!! Libuň,bydlím v Libuni,to je u Jičína víš :D :D :D. Ještě že jsem splachovací ;D ;D ;D. Ale i tak Ti předem děkuji. Jarda

Offline Jarda

• Grafoman
« Odpověď #182 kdy: Únor 08, 2015, 06:32:22 odpoledne »
Neboj,vrátí se Ti v lepším stavu než to dostanu já :) :) :) :) :) :). Zkus to asi poslat poštou jelikož když mně nechytnou doma tak mi to nechaj na poště a já si proto pak dojdu. Jarda

findejs1310

• Host
« Odpověď #183 kdy: Únor 08, 2015, 07:04:49 odpoledne »
Jasne
A kdyz to nase skvela posta ztrati tak si necham udelat novou lepsi vetsi pozlacenou :D ;D
Jura

dzonyy

• Host
« Odpověď #184 kdy: Únor 08, 2015, 10:12:06 odpoledne »
Ahoj,

sám vidíš, v akom stave som mal voľnobežku, ale problém s vypnutím motoru na voľnobeh som nemal. Nemyslím si , že to bude spojené s volnobežkou....To že voľnobežka odchádza sa dá ľahko zistiť, pretože sa prejaví hluk hlavne pri štartovaní ale aj vypnutí motora, a to dosť výrazný (jedná sa o kovový zvuk). ďalšia rýchla diagnostika je vybratie snímača otáčok motora, a ak sú na ňom kovové piliny, už dochádza k opotrebovaniu dosadzacích plôch súkolesia a valčekov voľnobežky. Fotku ktorú dal NORO nie je dobrá, pretože to je fotka volnobežky s unášačom a nie samotná voľnobežka, takže sem pridám foto samotnej volnobežky. Čo sa týka tvojho problému,najprv urob diagnostiku, a pozri chybové kódy dtc, až potom by som sa pustil do rozoberania.

Offline Jarda

• Grafoman
« Odpověď #185 kdy: Únor 09, 2015, 04:23:25 dopoledne »
Děkuji za radu Dzonyy,
ještě mi v tom případě poraď kde najdu ty chybové kódy jelikož já jsem je nikde nenašel. Jarda

findejs1310

• Host
« Odpověď #186 kdy: Únor 09, 2015, 06:52:19 dopoledne »
Kluci
tohle je uz ale estrada. >:( >:(
Ty fotky co tady uverejnujete jsou Jardovi uplne na hovno protoze z toho nevypliva vubec nic.
Jsou to uplne ty stejne volnobezky jakou mam ja na rocniku 99-2000.Viz sekce PRODÁM !!!!!
Nejlepsi reseni je asi zavolat do servisu a nebo napsat do Vemoto.cz protoze tam je prodavaji
a urcite maji přehled ktera je ktera.Jardo pokud prodejce pozaduje fotku dilu a nestaci mu rok vyroby
tak asi moc chytry nebude.To by tak odpovidalo nejakemu prekupnikovi zbozi z Ciny kterej ani nevi co prodava :( :(
Pro DZONYYHO...Pokud si myslis ze poskozena volnobezka nedokaze zastavit motor tak se hoooodne pletes!!!Bud rad ze te to nepotkalo treba v zatacce pri podrazovani...asi by ses divil kamarade !!!!
S pozdravem Jura
PS: A pokud Jarda piše ze slysi z prave strany motoru kovove zvuky tak to asi elektronika vydavat nebude  ;D ;D
« Poslední změna: Únor 09, 2015, 07:38:50 dopoledne od findejs1310 »

findejs1310

• Host
« Odpověď #187 kdy: Únor 09, 2015, 07:14:26 dopoledne »
Jardo
nechci byt praskac ale myslim ze tu pravou informaci ti muze dat nas "Ferrari Boy" alias Raduuuz ;) ;)
Jura Fin

Nora

• Host
« Odpověď #188 kdy: Únor 09, 2015, 07:58:48 dopoledne »
Juro: nejlepší je volnoběžku koupit v BMW. Stojí skušné peníze a kvalita zaručená.

Zastavit motor volnoběžkou jsem ještě neviděl, zato jsem na vlastní oči viděl, jak vzpříčená volnoběžka devastuje startery, ozubené převody startéru a trhá bloky...

Offline Jarda

• Grafoman
« Odpověď #189 kdy: Únor 09, 2015, 08:24:37 dopoledne »
Ahoj chlapci,
ohledně volnoběžky-i mně samotného překvapilo že chtějí foto poslat do Phy(Carservis) kde si myslím že by měli bez problému vědět co se týče tohoto sortimentu zboží co a jak,o f.vemoto jsem také četl,máte někdo zkušenosti s f.benemoto(Benešov)? Jarda

Offline magi

• Pravidelný návštěvník
  • **
« Odpověď #190 kdy: Únor 09, 2015, 09:15:22 dopoledne »
ahoj,ja tam kupoval lozisko volnobezky,da se rict normal....

findejs1310

• Host
« Odpověď #191 kdy: Únor 09, 2015, 10:08:47 dopoledne »
Ahoj Noro
Ja mam volnobezku origo z BMW.
Souhlasim s tebou.
Jura Fin

Offline Jarda

• Grafoman
« Odpověď #192 kdy: Únor 09, 2015, 10:20:53 dopoledne »
Magi,
kde jsi nakupoval? Prostě jsem nepochopil kde?
Juro,
kde v BMW jsi kupoval Ty? Psal jsi něco  o Raduzoj tak se nechám podat :) :) :). Jarda

Offline Raduz

• Častý návštěvník
  • Každou stresovou situaci řeším jako pes:
« Odpověď #193 kdy: Únor 09, 2015, 11:39:09 dopoledne »
Jj taky kupuju ložiska v bmw a super :-)
jinak Benemoto v pohodě firma už jsme s ním pár věcí řešil a maximální spokojenost

Offline magi

• Pravidelný návštěvník
  • **
« Odpověď #194 kdy: Únor 09, 2015, 12:36:14 odpoledne »
Upresnuji...Benemoto Benesov