Fórum pegasoclub.cz
Vítejte
Host
. Prosím
přihlašte se
nebo
zaregistrujte
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
nastálo
Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Novinky:
Diagnostika Aprilia a Moto Guzzi!!! Více podrobností v sekci ''Zkušenosti s prodejci a servisy''
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Kalendář
Přihlásit
Registrovat
Fórum pegasoclub.cz
»
Motorky
»
Pegaso 650 Cube a IE
»
Zase volnoběžka
« předchozí
další »
Tisk
Stran:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
22
Autor
Téma: Zase volnoběžka (Přečteno 576479 krát)
Jarda
Grafoman
"JEDU TAK ABYCH SE VŽDY VRÁTIL NA START"
Re:Zase volnoběžka
«
Odpověď #195 kdy:
Únor 09, 2015, 03:31:31 odpoledne »
Takže koukám že by jste se chlapci do "benemoto" asi nebáli jít. Děkuji. Jarda
IP zaznamenána
JIRKAOLO
Host
«
Odpověď #196 kdy:
Únor 09, 2015, 05:05:31 odpoledne »
Cau panove ja kupoval volnoběžku před mesicem koupil jsem ji na eshopu v moto 2600 kc byla v sacku oznacenem BMV jen mi při montazi porad něco nepasovalo ona se da nasadit jen jednou stranou druha je kapku sirsi takze jsem to jen tak slozil bez lepidla a vyskousel rukou na kterou stranu bude zasekávat a oni na ni byly spatnym smerem nasazene slzičky tak jsem je otocil a bylo po problemu tak pozor na to jednak by to neslo nastartovat protacelobyseto a při roztlaceni nechci následky ani domyslet to je moje osobní zkušenost cau jirka. Byla primo v nabídce pegaso IE.
IP zaznamenána
findejs1310
Host
«
Odpověď #197 kdy:
Únor 09, 2015, 05:46:17 odpoledne »
Jirko z Olomouce
Moc se mi to nezda ze by byly otocene.ses si fakt jistej?Je pravda ze Ja jsem mel nejvetsi problem
nasadit slozenou volnobezku zpet na konus.Nakonec jsem se nasr.l a trosku jsem ji dlani domluvil.
Taky jsem mel pocit ze tam nepujde ale nakonec si mrcha dala rict
Jura
Šamane rekni k tomu neco...
IP zaznamenána
ZEDON
Host
«
Odpověď #198 kdy:
Únor 09, 2015, 06:00:07 odpoledne »
Jste šamani všicí!!!! Já koupil jen ty slzy za 450 vočí,natočil jsem to jak se má,dal jsem novou pružinku,o setinu jsem nechal zabrousit pracovní plochy kol volnoběžky a maká to jak fík už léta!!!!!!!!!!Kdyby jste raději přišli na to proč to chcípá a neřešili by jste volnoběžky.
hen heen heeeen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
IP zaznamenána
findejs1310
Host
«
Odpověď #199 kdy:
Únor 09, 2015, 06:03:45 odpoledne »
Zedone heen heeen heeeeen...... bez blastru ti moc nezavidim
Ahaaaaa ty to pozorujes jak se tady trapime a pak jako frajer prijdes s reseniim.Kdes byl kujva vcera a predevcirem?
Jura
«
Poslední změna: Únor 09, 2015, 06:08:06 odpoledne od findejs1310
»
IP zaznamenána
JIRKAOLO
Host
«
Odpověď #200 kdy:
Únor 09, 2015, 06:30:12 odpoledne »
Jsem si naprosto jistej volnobezka co jsem ji vytahl z motoru je mela opacne ja tu novou zkousel na motoru do lava zabirala a do prava kam se motor toci prokluzovala po otoceni slziček to bylo ok jestli se dostanu v kvetnu na sraz vse probereme. Asi to někdo spatne slozil ve vyrobe.
IP zaznamenána
ZEDON
Host
«
Odpověď #201 kdy:
Únor 09, 2015, 06:45:09 odpoledne »
Kujva,kde?? Tady,ale už jsem to sem taky někde na fóru psal.Ale dnes už jsem to nevydržel a musel jsem to zopáknout. Nové ložisko je,ale lepší,protože ta pružinka je origoš a zase tak moc to "nestojí"......
Hoši,základ je,aby nám ty mašiny startovaly na drc a pak nám ty mrchy volnoběžky nebudou odcházet. Tak dejte hlavy dohromady (i ty Nora),aby nám to dobře startovalo a nechcípalo. To je u tý moji karbec mrchy ten největší problém
IP zaznamenána
Jarda
Grafoman
«
Odpověď #202 kdy:
Únor 09, 2015, 07:11:09 odpoledne »
Zedone,
kde se nechají koupit samotné slzičky? Já asi stejně koupím radši celou novou.
Juro,
psal jsi jaká to byla "pohádka" s volnoběžkou a teď píšeš že byl problém s nasazením-asi se mám na co těšit
. Jarda
IP zaznamenána
findejs1310
Host
«
Odpověď #203 kdy:
Únor 09, 2015, 07:13:01 odpoledne »
Jardoooo
To je legrace...ale je fakt ze jsem se snazil to tam natlacit
Pohodicka neboooj.
Jura
IP zaznamenána
ZEDON
Host
«
Odpověď #204 kdy:
Únor 09, 2015, 07:17:01 odpoledne »
Jde to úplně normálně. Když víš jak na to,tak je to skládačka. A tady toho bylo napsáno dost,aby se dílo zdařilo. GOOD LUCK
IP zaznamenána
Jarda
Grafoman
«
Odpověď #205 kdy:
Únor 09, 2015, 07:27:17 odpoledne »
Juro,
Ty mně ale nedáš spát
,já Ti něco řeknu,když jsem viděl co stojí ten stahovák tak jsem usoudil že Ti přivezu do Šatova nějakou dobrou odměnu
!!!!
Zedonku,
přibližně vím jak na to,ale jelikož to budu dělat poprvé tak si s tím pěkně pečlivě pohraju ať někde nepochybím.
Jarda
IP zaznamenána
findejs1310
Host
«
Odpověď #206 kdy:
Únor 09, 2015, 07:32:14 odpoledne »
Jardo
Ja jsem si ten stahovak nechal udelat v praci od kamarada.
Materiál jsme samosebou dodrzeli.
Stalo me to dve piva a pekny vecer s kamosema v hospode.No a pokud to nekomu pomuze proc bych to nepujcil....vzdyt je to jen kus zeleze a nic vic.jsou daleko dulezitejsi veci v zivote...jako treba motorky aaa motorky aaa..no ted me zrovna nic nenapada.Tak v klidu...dame si nekdy panaaka...nebo treba dva.
Jura
IP zaznamenána
Jarda
Grafoman
«
Odpověď #207 kdy:
Únor 09, 2015, 07:43:22 odpoledne »
Juro,
ale já jsem v naprostém klidu,nemysli že to je jinak,mně ho kamarád udělá také,jen to bude trochu déle trvat,jen si tak myslím kolikrát ho člověk v životě bude potřebovat-1x,2x?
? Těžko říci. Panáčka si třeba někdy dáme(Šatov)-přeju si ať Nám na ten Šatov vyjde hlavně počasí(nejdůležitější),skvělá atmosféra je už jen a jen na Nás,normálně se těším až dáme 29.5. slezinu a poletíme směr Znojmo. Jarda
IP zaznamenána
findejs1310
Host
«
Odpověď #208 kdy:
Únor 09, 2015, 07:48:11 odpoledne »
Tak tak
Maximalne dvakrat
jednou ja a jednou ty.
«
Poslední změna: Únor 09, 2015, 07:49:35 odpoledne od findejs1310
»
IP zaznamenána
Nora
Host
«
Odpověď #209 kdy:
Únor 09, 2015, 07:54:47 odpoledne »
Volnoběžka BMW je opačně, protože čtyřventil Rotax u BMW a Bombardier má opačný směr otáčení klikovky, než Rotax u Aprilie.
IP zaznamenána
Tisk
Stran:
1
...
12
13
[
14
]
15
16