Autor Téma: Zase volnoběžka  (Přečteno 576479 krát)

Offline Jarda

• Grafoman
  • "JEDU TAK ABYCH SE VŽDY VRÁTIL NA START"
Re:Zase volnoběžka
« Odpověď #195 kdy: Únor 09, 2015, 03:31:31 odpoledne »
Takže koukám že by jste se chlapci do "benemoto" asi nebáli jít. Děkuji. Jarda

JIRKAOLO

• Host
« Odpověď #196 kdy: Únor 09, 2015, 05:05:31 odpoledne »
Cau panove ja kupoval volnoběžku před mesicem koupil jsem ji na eshopu v moto 2600 kc byla v sacku oznacenem BMV jen mi při montazi porad něco nepasovalo ona se da nasadit jen jednou stranou druha je kapku sirsi takze jsem to jen tak slozil bez lepidla a vyskousel rukou na kterou stranu bude zasekávat a oni na ni byly spatnym smerem nasazene slzičky tak jsem je otocil a bylo po problemu tak pozor na to jednak by to neslo nastartovat protacelobyseto a při roztlaceni nechci následky ani domyslet to je moje osobní zkušenost cau jirka. Byla primo v nabídce pegaso IE.

findejs1310

• Host
« Odpověď #197 kdy: Únor 09, 2015, 05:46:17 odpoledne »
Jirko z Olomouce
Moc se mi to nezda ze by byly otocene.ses si fakt jistej?Je pravda ze Ja jsem mel nejvetsi problem
nasadit slozenou volnobezku zpet na konus.Nakonec jsem se nasr.l a trosku jsem ji dlani domluvil.
Taky jsem mel pocit ze tam nepujde ale nakonec si mrcha dala rict  ;D
Jura
Šamane rekni k tomu neco... ;)

ZEDON

• Host
« Odpověď #198 kdy: Únor 09, 2015, 06:00:07 odpoledne »
Jste šamani všicí!!!! Já koupil jen ty slzy za 450 vočí,natočil jsem to jak se má,dal jsem novou pružinku,o setinu jsem nechal zabrousit pracovní plochy kol volnoběžky a maká to jak fík už léta!!!!!!!!!!Kdyby jste raději přišli na to proč to chcípá a neřešili by jste volnoběžky.  :P hen heen heeeen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

findejs1310

• Host
« Odpověď #199 kdy: Únor 09, 2015, 06:03:45 odpoledne »
Zedone heen heeen heeeeen...... bez blastru ti moc nezavidim  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ahaaaaa ty to pozorujes jak se tady trapime a pak jako frajer prijdes s reseniim.Kdes byl kujva vcera a predevcirem? ;) ;)
Jura
« Poslední změna: Únor 09, 2015, 06:08:06 odpoledne od findejs1310 »

JIRKAOLO

• Host
« Odpověď #200 kdy: Únor 09, 2015, 06:30:12 odpoledne »
Jsem si naprosto jistej volnobezka co jsem ji vytahl z motoru je mela opacne ja tu novou zkousel na motoru do lava zabirala a do prava kam se motor toci prokluzovala po otoceni slziček to bylo ok jestli se dostanu v kvetnu na sraz vse probereme. Asi to někdo spatne slozil ve vyrobe.

ZEDON

• Host
« Odpověď #201 kdy: Únor 09, 2015, 06:45:09 odpoledne »
Kujva,kde?? Tady,ale už jsem to sem taky někde na fóru psal.Ale dnes už jsem to nevydržel a musel jsem to zopáknout. Nové ložisko je,ale lepší,protože ta pružinka je origoš a zase tak moc to "nestojí"...... ::)

Hoši,základ je,aby nám ty mašiny startovaly na drc a pak nám ty mrchy volnoběžky nebudou odcházet. Tak dejte hlavy dohromady (i ty Nora),aby nám to dobře startovalo a nechcípalo. To je u tý moji karbec mrchy ten největší problém  :'( :'( :'( :'(

Offline Jarda

• Grafoman
« Odpověď #202 kdy: Únor 09, 2015, 07:11:09 odpoledne »
Zedone,
kde se nechají koupit samotné slzičky? Já asi stejně koupím radši celou novou.
Juro,
psal jsi jaká to byla "pohádka" s volnoběžkou a teď píšeš že byl problém s nasazením-asi se mám na co těšit :) :) :) :). Jarda

findejs1310

• Host
« Odpověď #203 kdy: Únor 09, 2015, 07:13:01 odpoledne »
Jardoooo
To je legrace...ale je fakt ze jsem se snazil to tam natlacit ;D ;D ;D ;D
Pohodicka neboooj.
Jura

ZEDON

• Host
« Odpověď #204 kdy: Únor 09, 2015, 07:17:01 odpoledne »
Jde to úplně normálně. Když víš jak na to,tak je to skládačka. A tady toho bylo napsáno dost,aby se dílo zdařilo. GOOD LUCK   8)

Offline Jarda

• Grafoman
« Odpověď #205 kdy: Únor 09, 2015, 07:27:17 odpoledne »
Juro,
Ty mně ale nedáš spát :) :) :),já Ti něco řeknu,když jsem viděl co stojí ten stahovák tak jsem usoudil že Ti přivezu do Šatova nějakou dobrou odměnu ;D ;D ;D ;D!!!!
Zedonku,
přibližně vím jak na to,ale jelikož to budu dělat poprvé tak si s tím pěkně pečlivě pohraju ať někde nepochybím.
Jarda

findejs1310

• Host
« Odpověď #206 kdy: Únor 09, 2015, 07:32:14 odpoledne »
Jardo
Ja jsem si ten stahovak nechal udelat v praci od kamarada.
Materiál jsme samosebou dodrzeli.
Stalo me to dve piva a pekny vecer s kamosema v hospode.No a pokud to nekomu pomuze proc bych to nepujcil....vzdyt je to jen kus zeleze a nic vic.jsou daleko dulezitejsi veci v zivote...jako treba motorky aaa motorky aaa..no ted me zrovna nic nenapada.Tak v klidu...dame si nekdy panaaka...nebo treba dva. ;D ;D
Jura

Offline Jarda

• Grafoman
« Odpověď #207 kdy: Únor 09, 2015, 07:43:22 odpoledne »
Juro,
ale já jsem v naprostém klidu,nemysli že to je jinak,mně ho kamarád udělá také,jen to bude trochu déle trvat,jen si tak myslím kolikrát ho člověk v životě bude potřebovat-1x,2x????? Těžko říci. Panáčka si třeba někdy dáme(Šatov)-přeju si ať Nám na ten Šatov vyjde hlavně počasí(nejdůležitější),skvělá atmosféra je už jen a jen na Nás,normálně se těším až dáme 29.5. slezinu a poletíme směr Znojmo. Jarda

findejs1310

• Host
« Odpověď #208 kdy: Únor 09, 2015, 07:48:11 odpoledne »
Tak tak  8)
Maximalne dvakrat  ;D jednou ja a jednou ty. ;D ;D
« Poslední změna: Únor 09, 2015, 07:49:35 odpoledne od findejs1310 »

Nora

• Host
« Odpověď #209 kdy: Únor 09, 2015, 07:54:47 odpoledne »
Volnoběžka BMW je opačně, protože čtyřventil Rotax u BMW a Bombardier má opačný směr otáčení klikovky, než Rotax u Aprilie.