.... je to potvora. Kupte si Pegaso a určitě ji za chvíli budete poznávat z blízka. Bohužel...
Tak jsm se k tomu dostal i já. Trvalo to jen pár dnů a několik startů. Měla být vyměněná před 8tis. km a OK. Nevyzpitatelná závada a noční můra všech co ví jak drahá záležitost to je.
Ulil se mi levý karbec, seknul se asi plovák, a pěkný kopanec zpět mi zaseknul volnoběžku tak pevně, že teprve metrová tyč a svěrák ji po demontáži přesvědčili. Samozřejmě kola projetý, ložisko ohlodaný jak od myší.
Tak jsem to začal obvolávat, sehnal jsem ji v Praze pod Vinohradskou nemocnicí v BMW za 2070 Kč. Jen ty kola jsem ze zoufalosti nechal obrousit o 0,05 vnitřní a 0,2 vnější.... nefunguje mi to a nedoporučuji. Někomu to tady možná chodí, ale asi to není na dlouho a nehodlám jen tak ničit novové ložisko.
Začal jsem tedy hledat cesty náhradní. Dovoz z Itálie se dá zajistit pokud máte nějakého kámoše co umí italsky a nějakou dobu s nimi kšeftoval motorky. Jsou však také obeznámeni se závadou, tak kola nevyjdou o moc levněji.
Rýsuje se nová věc. Možnost druhovýroby ve velmi dobré kvalitě kterou bych rád zadal a potřebuji odhadnout kolik. Jelikož to není problem jich nechat nadělat bednu, jen kdo to zaplatí.
:woohoo: Napište názor kdo by jste měl zájem. Podle množství by samozřejmě byla řeč o ceně. V pondělí mám jednání kvůli výrobě a ceně, tak se tady nějak projevte.
Negativisti ať nepíšou, kecy nemaj cenu. Léta jsem v motorech od rána do večera, tak vím co se dá a nedá. Čekám větší ohlas, mám jinak seznam možností a dost firem na různá řešení. Napíšu to sem postupně.