ZEDON napsal(-a):Není nad to se občas poplácat po ramenou,ale moc často to škodí.Nech za sebe mluvit činy.Z nových dílů to se to opravuje,ale uvědom si,že né každý je ochoten (když to jde) utrácet zbytečně peníze,a né každý na to má. A co se týče konkrétní opravy volnoběžky tak to necháme času a ten nám prozradí jaké to bylo řešení.
Včera jsem jezdil po Šumavě na Pegasu! Taky jsi prohnal okřídleného koníka? :whistle: .....
Nikde jsem nezaznamenal, že bych se chlubil a vytahoval, jaký jsem ledoborec, snažím se dávat rady. Pokud s tím máš problém, tak to buď nečti, nebo pokud s tím má problém více lidí, můžu se na to vys... Jak mám nechat za sebe mluvit činy? Mám tady posílat fotku a post o všem co jsem opravil nebo udělal? Pokud chceš, tak se přijeď podívat do dílny za mnou, můžeš si činy osahat a přesvědčit se o tom, že jsou reálné a že mám z čeho čerpat zkušenosti.
Nikde jsem nepsal, že oprava kola jako taková stojí za hovno, jen jsem poukázal na to, že nalisování prstýnku s tak malým přesahem uložení a zajištění na zelený Loctite to prostě neudrží. Zatížení tam není stálé, není statické ale jsou tam síly, o kterých asi neuvažuješ a které prstýnek z lepidla utrhnou. Existují i jiné, bezpečné a stálé, zajištění prstýnku na opraveném ozubeném kole.
Ne na motorce jsem nejezdil, mám i jiné aktivity a zájmové činnosti. A hlavně, motorku ještě nemám hotovou a jak jsem psal výše, než abych něco udělal provizorně, tak to raději neudělám a počkám, než to bude moci být zrealizované dle mých představ.
Jasné?
:huh: