Čau, koupil jsem si nepojízdný Pegaso, s trochou péče se mi ji povedlo probudit jakžtakž k životu. Ale mám tu pár problémů se kterejma bojuju. První věc je, že na sytič v pohodě nastartuje, ale nemužu sytič stáhnout pod polovinu. Jakmile to udělám, tak začne na volnoběh chcípat, což se jí nakonec povede. Dá se udržet plynem, do otáček jde dobře a po ubrání plynu jdou otáčky hned dolů a začne salva z vejfuku. Už nevim co s ní, karburátory jsem měl několikrát venku, jsou vyčištěný a seřízený. Jediný co, tak se mi nepovedlo dostat ven volnoběžnou trysku - nemá drážku pro šroubovák, má jít vubec dostat ven ? Moto od 3,5 otáček šroubu bohatosti nijak nereaguje na další povolování. Druhá věc je, když jedu a zastavim třeba na přejezdu, tak teplota leze k 90 a asi by lezla ještě vejš, radši jsem chcípnul motor, nechal sahttps://m.youtube.com/watch?v=zWZjADUJ5wQharu dochladit a když bylo volno, tak nastartoval. Je to u tehlech motorek normál, nebo je někde zrada ? V okruhu je chladicí kapalina a hadice natlakovaný nejsou. Při jízdě je teplota kolem 70°C
#Invalid YouTube Link#
PS: příruby jsem kontroloval a jsou v pořádku.
Předem díky za každou radu, já už jsem s nápadama na nule.