Ahoj Pegasáci, 9.ročník vzala voda a je před námi jubilejní 10.ročník
Speciální poděkování za odvedenou práci pro klub, sháněním cen, organizací Jardova didagtáku a hlavně pomoc při grilování divočáka si zaslouží...
Markrabě moravský se ženou, Italové z Brna, Tonda hasič, Pepa66 s Fílou, Adam a Elioti, všíci z KD, kluci z Olomoca a ze severu, Honza Míza, tata od Danči, Afričan, Pavel s Danou a jestli jsem na někoho zapomněl, tak at se mi ozve připíšu.
Pro Vás ostatní, co jste byli požádáni o pomoc s prasetem, mělo 75kg, a měli jste zrovna houbové opojení, nebo jste si jen fotili nás tři, ano tři lidi při práci v 7 hodin ráno, to prase mělo max. 3st. Celsia a nebyla vůbec prdel ho napíchnout na zmrzlý vidlice, zadrátovat a vrazit na ohen, nebo jen chodili okolo s hlavou otočenou na druhou stranu aby po Vás nikdo radši nic nechtěl. V neděli ráno, když se potřeboval odvest prasopeč, kdo z Vás pomohl, bylo nás tam opět pár, musela se omýt pečící vidlice, opět ráno mrzlo a kdo tam s houbičkou a vodou drhnul ty spečené vidle, absolutní nezájem.... tak Pro Vás budou příští rok připraveny...
Mléčné hody od pana Vanka. Pudinky, krupicové kaše, kakaíčko, mléčné šejky, k snídani vynikající mlíkovka.....
Fakt jste mě nasrali. To prase se dělalo pro Vás, jako bonus, bylo za klubové peníze, takže jste nic nemuseli platit a když Vám Gigi jde říct do hospody, že je prase hotové, tak mu řeknete, at ho nakrájí a přinese Vám ho do tepla do hospody, tak to už je vrchol. Ožírat se můžete opravdu někde jinde a pokud Vás Klub nerajcuje, nejste schopní se ani zeptat, jestli nepotřebujeme s něčím pomoci, tak proč tam jezdíte, nechápu.
No a my si 10 sraz užijeme, s Pavlem jsme domluvili zabijačkové hody..., bude pěkná prasárna..., prejt, jaterničky, jelítka, tlačenky, prdelačka, ovárek, výpečky.
Tak, to je vše co jsem měl na srdci a ahoj Pegasáci na zimním srázku v Pelhřimově. F.J.