Autor Téma: Zadní brzdové čidlo  (Přečteno 728 krát)

Offline Petr Novák

  • Nový uživatel
  • Příspěvků: 8
  • Karma: 0
Zadní brzdové čidlo
« kdy: Květen 23, 2018, 03:46:53 odpoledne »
Ahoj všichni,tak jsem konečně předělal zadní brzdové čidlo a rád se tu s vámi o to rád podělím.Čidlo jsem použil ze Zetoru 6911 závit 10x1 a matici 10x1 také ZETOR ta se nachází na štelovaní pacek spojky.Šroub jsem provrtal a zahloubil je vidět na fotu pak jsem vzal matici a autogenem zavařil k šroubu a je hotovo čidlo za pár korun a funguje to. ;D ;D ;D :D ;)

Offline Petr Novák

  • Nový uživatel
  • Příspěvků: 8
  • Karma: 0
Re:Zadní brzdové čidlo
« Odpověď #1 kdy: Květen 23, 2018, 03:51:40 odpoledne »
Ještě jsem zapomněl na průtokový šroub 10x1 a to je vše :D :D :D

Offline Karpau99

  • Administrator
  • Pravidelný návštěvník
  • *****
  • Příspěvků: 110
  • Karma: 0
Re:Zadní brzdové čidlo
« Odpověď #2 kdy: Květen 23, 2018, 05:56:13 odpoledne »
Prosím tě co to má za účel?
Pokud řešíš výměnu ,,čidla" (?) myslíce tím spínač brzd. světel a jeho
,,super" cenu tak to lze snadno vyřešit koupí spínače z avie nebo škodovkyza cca 100-150 Kč
Z Avie je sice trochu větší ale vejde se - mám ho na mašině.

Offline Petr Novák

  • Nový uživatel
  • Příspěvků: 8
  • Karma: 0
Re:Zadní brzdové čidlo
« Odpověď #3 kdy: Květen 26, 2018, 07:05:48 dopoledne »
nemá avia zavit 12x1

Offline Karpau99

  • Administrator
  • Pravidelný návštěvník
  • *****
  • Příspěvků: 110
  • Karma: 0
Re:Zadní brzdové čidlo
« Odpověď #4 kdy: Červen 02, 2018, 11:01:34 odpoledne »
Ano, ale prý byli dva rozměry.
12x1 i 10x1
Já koupil tu 12tku a soustružník ji za cca 10 min. stočil na tu 10tku
a bylo hotovo.
Šodule snad mají tu 10tku

Offline Jary

  • Registrovaný člen
  • *
  • Příspěvků: 31
  • Karma: 0
Re:Zadní brzdové čidlo
« Odpověď #5 kdy: Září 05, 2018, 08:53:31 dopoledne »
No a já jsem neměl soustružníka tak jsem musel napadnout stroj kutilem hlavně že to funguje a o to jde ;D ;D ;D ;D ,jinak jak píšeš čidlo v 10 je ale našel jsem jen krátký závit.