Srazy klubu a cestování > Srazy
První zimní
eliot650:
Ahoj kamarádi,
tak zima nám již udeřila plnou silou a mě je sakra dlouhá chvíle, tak vymýšlím lotroviny a jedna mě napadla ;D. Co se takhle zkusit prvně sejít v zimě? Obvolal jsem zopár lidí ( SORRY, fakt nejde obvolat všechny :'( ) a výsledek je následující. V termínu od 25 do 26.2.2016(edit: To je přece jasný že je to 2017 ;D ) se srazíme s Karpauem, Findejsem, Frantz Josephem, Gumídkem a Gigim v hotelu Gurmania, Starý Pelhřimov 79. Pokud máte někdo chuť a zájem se k nám připojit, rezervujte si prosím ubytování na tel čísle 222 500 555 ;D POZOR - kapacita není velká, tak neotálejte dlouho! Vzhledem k tomu, že se jedná o první zimní posezení a pokecání bez motorek, hledal jsem něco menšího a pro všechny účastníky přibližně se stejnou délkou dojezdové vzdálenosti ( stejně se najde nějakej rejpal, kterej to bude mít o 3 km delší ;D ;D ;D ;D ). Shrnuto, podtrženo, zima dlouhá, tak proč si jí malinko nezpříjemnit pokecem s kamarády?? Třeba se nám to zalíbí tak, že si budeme budoucí zimy zkracovat stejným způsobem a pravidelným pořádáním zimních srázků ;).
PS: manželkám a milenkám účast samozřejmě povolena :P
Pa
E+E
stránky hotelu tu: http://www.hotely.cz/pelhrimov/gurmania-hotel/#mapa-a-lokalita
Franz Joseph:
Kdo je michal96?
Woprav to ;-)
eliot650:
--- Citace: Franz Joseph Prosinec 07, 2016, 02:19:46 odpoledne ---kdo je michal96?
--- Konce citace ---
Jé, já zapomněl ::). Moc se omlouvám Vaše císařská Výsosti a slibuji, že už se to víckrát nestane :-[ :-[ :-[
f83760:
--- Citace: Franz Joseph Prosinec 07, 2016, 02:19:46 odpoledne ---Kdo je michal96?
Woprav to ;-)
--- Konce citace ---
Takhle si to myslel? ;D ;D ;D
gigi650:
Konečně je zas na co se těšit. :D No a né??? ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi