Bratia, zo slovenska som tu asi ostal sám.
Dosť tu bol aktívny Jablčko , ale asi odpadol.
ABC mladých technikú a přírodovietcú, Svět Motorú, Automobil, Motor, VÚ 4447 Tachov. Šestru žijúcu vyše dvadsať rokov v Čechách.Jej muž od srdca dobrý človek a chlop.
Syn kúpil v Prahe jazdený motor do svojej Omegy. Predávajúci ručil za ten agregát. Syn ho ani nenamontoval, bola to len kopa pekne zabaleného šrotu, len tak do vzduchu 500 evri, aspoň z neho spravil šesťvalcový stôl. Volal tomu dotyčnému a ten sa mu len vysmial do mobilu. To sa môže stať komukoľvek, je jedno z kade pochádza, svine žijú všade.
Keď počujem Česi, naši západný susedia, alebo Slováci naši východný susedia, chytám nerF. Stále tvrdím, naši susedia sú nemci,poliaci,ukrajinci,maďari a rakušáci. My sme rodina a za tým si stojím. Naše krajiny sú previazané históriou, kultúrou a našimi rodinami.
Veľmi rád by som na zraz prišiel, bohužiaľ makám šesť dní v týždni bez nároku na dovolenku. Sestru sa mi podarilo navštíviť len dva krát a aj to len na tri dni , lebo firma nedá a nedá voľno. Ťažko sa to vysvetľuje, neverím že mi uveríte ,ale čestné pionierske je to tak. Toho roku bol v Žabovřeskách nad Ohří prvý zraz simsonov. Trhalo mi to žili, sníval som, ako to tam na sifone dám, no nevidalo.
170 dní dovolenky na účte a nemôžeš ísť.
Nebudem sľubovať stopercentný príchod, keď ho neviem zaručiť.
Ak niekto z Vás Pegasistov pôjde na slovenskúmotodovolenku a bude chcieť rady, ak budem vedieť, bude mi veľkou česťou a potešením poradiť vám prípadne sa s niekým z vás stretnúť.
Pre mňa najväčší tohoročný doják bol prechod žltých trabantov z Ukrajiny, ich privítanie na Slovensku a prechod cez celú republiku až do Prahy.
Naši pradedovia bojovali spolu na Talianskom fronte, naši dedovia od Buzuluku do Prahy, otcovia a poniektorý z nás v ČSĽA.
Už len na koniec bo som še barz rozpisal. Narodil som sa ako čechoslovák a skapem jak čechoslovák.